Vsa naša kulinarika temelji na sezonski izbiri lastnih ekološko pridelanih surovin.
Z veseljem vam narežemo domači pršut, salamo in panceto v družbi domačega sira.
Ste že poizkusili suho župo ali krompir v zevnici? Kuhamo razne juhe, mineštre, ajmoht, njoke s pršutom, golažem ali jurčki, testenine in ajdovo kašo z jurčki. Pripravimo vam krompirjevo polento, pa koruzno z zelišči ter pečenke, pospremljene z gluhimi štruklji in zelenjavo. Brez pečenega krompirja, ki ga na polju še vedno obdelamo s konjsko vprego, tudi ni obroka.
Lahko vam pripravimo telečji roastbeef, mogoče svinjsko ribico, rolano pečenko s slivami ali pa domačega piščanca iz sosednje kmetije.
Pečemo domač kruh, od ajdovega z orehi do polnozrnatega, pirinega, koruznega in belega.